Човек изуми водачи и пътници с постъпката си след катастрофа. 

...
Човек изуми водачи и пътници с постъпката си след катастрофа. 
Коментари Харесай

Човек изуми с постъпката си след катастрофа СНИМКА

Човек изуми водачи и пасажери с постъпката си след злополука.  Цветомира Г. споделя, че видяла мъж с лопата, който почиствал пътното платно на кръстовище. Преди това на мястото имало пътен случай. Случаят е от село Черган, област Ямбол.

Жената останала впечатлена от постъпката на индивида, който по лична инициалива почивстваЛ сектора, премахвайки изпотрошените стъкла и отпадъци.

" Има вяра България  да се оправи! ", заключава Цветомира Г.

Тя споделя, че мъжът живее в село Могила, а други жители допълват, че не прави тази неприятна за мнозина задача за първи път.

" Мили хора! Искам да покажа този човек,който по лична самодейност почисти  кръстовището на с.Чарган. Имаше стъкла от злополука,трева и други  отпадъци,които индивидът от с. Могила измете и събра! Има вяра България  да се оправи!

Почувствах се засрамена,че аз не вземам участие в тази акция,но  съм сигурна,че ще се включа в друга сходна!Съжалявам,че не го попитах  за името,но пък му благодарих! ", споделя Цветомира Г.

Постъпката на мъжа буди позитивни реакции. Много хора приветстват положителното дело и си пожелават да виждат повече сходни действия от своите сънародници.
" Браво... Не сме се изгубили напълно, до момента в който има такива хора - има и вяра ", разяснява Албена Е.  " Не прави това за първи път. Добър човек!, споделя Мариян К. " Да е жив и здрав! ", пожелава  Румен Ц. " Браво на съзнателния сътрудник! ", Тодор И.
" От години го прави индивида ", прибавя Любо Д.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР